Scena

Frodo: Holivud je leglo seksualnog zlostavljanja djece

Frodo: Holivud je leglo seksualnog zlostavljanja djece
Frodo: Holivud je leglo seksualnog zlostavljanja djece

Zvijezda filma "Gospodar prstenova" Elija Vud izjavio je da je Holivud leglo organizovanog seksualnog zlostavljanja djece.Govoreći za Sunday Times, Wood je rekao kako je bio zaštićen kao dijete, a najveće napore uložila je njegova majka koja mu je zabranila da ide na zabave na kojima su njegovi vršnjaci "vrebani".

U intervjuu za "Sandej Tajms", Vud je kaže da je bio zaštićen kao dijete, a najveće napore uložila je njegova majka koja mu je zabranjivala da ide na zabave na kojima su njegovi vršnjaci "vrebani". On je uporedio ta iskustva sa profilom seksualnog zlostavljača TV domaćina Džimija Savilja.

"Svi smo odrasli uz Savilja. To mora biti devastirajuće. Ali očigledno se nešto veliko dešavalo u Holivudu. Sve je bilo organizovano. Ima mnogo zmija u ovoj industriji, ljudi kojima je jedino lični interes važan", rekao je popularni Frodo.

On smatra da takvi zločini često prolaze nekažnjeno jer žrtve ne govore o tome glasno koliko ti imaju moć.

"To je tragedija pokušavanja otkrivanja onoga šta se desilo nevinim ljudima. Žrtve koje pokušaju da progovore o tome budu zdrobljene,a njihovi životi nepovratno oštećeni", naglasio je Vud.

U posljednjih nekoliko godina ovakvih optužbi na račun uglednih osoba iz Holivuda je sve više. Dokumentarac Armi Berg "An Open Secret", objavljen prošle godine, navodi slične zaključke o zlostavljanju djece u filmskoj industriji. U 2012. godini glumac Kori Feldman progovorio je o strahu koji je osjećao 1980-ih godina jer je bio okružen "zlostavljačima", a, kako je tvrdio, 15 muškaraca je "oblijetalo oko njega kao lešinari".

Zbog optužbi je osnovana i grupa "Bizparentz" koja je, navodno, do sada pomogla 100 žrtava. Iz ove grupe tvrde da će uskoro neki slučajevi udariti Holivud "poput tsunamija".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije