Scena

Groznica uhvatila i najseksi sutkinju

Groznica uhvatila i najseksi sutkinju
Foto: N.N. | Groznica uhvatila i najseksi sutkinju

Iako njene Italije nema na Mundijalu u Rusiji, Klaudija Romani, šou-djevojka sa licencom profesionalnog fudbalskog sudije u Italiji, s velikom pažnjom prati dešavanja na Svjetskom prvenstvu.

Da je sve u znaku fudbala jedna od najseksepilnijih Italijanki pokazala je na prelijepoj plaži u Majamiju, igrajući se fudbalskom loptom.

Pojavila se u minijaturnom crnom bikiniju i tako mamila uzdahe prolaznika. Model i TV zvijezda u Italiji žali zbog činjenice što njena zemlja ne učestvuje na ovom velikom događaju, ali je istakla da ima svoje favorite u Rusiji.

"Navijaću za Englesku, ali volim i Brazil i Meksiko", rekla je 36-godišnja ljepotica i rijaliti zvijezda.

Zanosna sutkinja koja još čeka da zakorači na veliku scenu bilo u Seriji A ili Seriji B velika je Instagram zvijezda. Na ovoj društvenoj mreži prati je više od 600.000 sljedbenika, koje svakodnevno uveseljava seksi fotografijama. Inače, trenutno živi u Majamiju, gdje radi kao fitnes model. Proslavila se pojavljivanjem u poznatim časopisima kao što su FHM, GQ i "Playboy Italia".

Još 2006. godine ušla je među 100 najseksi žena svijeta po izboru FHM-a. Sajt mreže VH1 proglasio ju je za mis kupaćih kostima, a u toj kategoriji se čak našla ispred Adrijane Lime i Naomi Kembel. Navija za Milan od malih nogu i nada se da će se njeni "rosoneri" uskoro vratiti na staze nekadašnje slave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije