Scena

Hamilton u vezi sa ruskom Kim Kardašijan?

Hamilton u vezi sa ruskom Kim Kardašijan?
Foto: Facebook | Hamilton u vezi sa ruskom Kim Kardašijan?

Nakon što se vozača Formule 1 Luisa Hamiltona (33) krajem septembra povezivalo s reperkom Niki Minaž (35) čini se kako ju je samo nakratko 'provozao'. Luisu društvo sada pravi Ruskinja Anastasija Kvitko (23) poznata kao ruska Kim Kardašijan.

Svoju petu titulu svjetskog prvaka najveći zavodnik među vozačima proslavio je u nedjelju u losanđeleškom klubu The Nice Guy, a ruski model nije se odvajao od njega.

Hamilton se pokušao sakriti ispod kačketa, ali bezuspješno. Fotografije je prenio Daily Mail, a Anastasija nije skidala osmijeh dok je prolazila kraj paparaca u helankama i dekoltiranoj majici.

Zvijezda Instagrama rođena je u Kalinjingradu, a zadnjih par godina živi u Los Anđelesu. Iako izgleda 'izoperisano', stalno ističe kako je prirodna i ponosna na to da nije imala ni jednu plastičnu operaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have a good weekend  Photo @gladkova.ph 

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

"Jedino u što ulažem vrijeme je sport", rekla je i dodala da voli svoje tijelo i smatra ga savršenim te želi srušiti predrasude da modeli moraju biti mršavi.

Luis je bio šest godina u vezi s pjevačicom Nikol Šerzinger (40), a povezivali su ga s pjevačicom Ritom Orom (27) te manekenkama Barbarom Palvin (25) i Vini Harlov (24).

S modelom Veronikom Vale (26) neslavno je prošao. Ona je početkom godine izjavila za britanski The Sun kako je ponašanje svjetskog prvaka Formule 1 bizarno i zastrašujuće.

Tvrdi kako je on šarmer koji posjeduje vrlo 'ružnu stranu' ličnosti. Par je 2015. bio tri mjeseca u vezi. Ona tvrdi da joj je govorio da je debela, tjerao ju je na seks u troje i nije htio da iko ide na njegov wc.

"Čak ga je i jedenje sladoleda na način koji se njemu ne sviđa, izbacivalo iz takta. Jednom prilikom mi je iščupao viljušku iz ruke i pokazao kako trebam jesti. Preplašila sam se", kazala je manekenka tada.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije