Scena

Karleuša izvrijeđala Trebinjku, njen muž joj odgovorio istom mjerom

Karleuša izvrijeđala Trebinjku, njen muž joj odgovorio istom mjerom
Foto: Screenshot | Karleuša izvrijeđala Trebinjku, njen muž joj odgovorio istom mjerom

Jelena Karleuša dobro je poznata kao članica žirija Zvezda Granda bez dlake na jeziku.

Tako je u emisiji u svom stilu isprozivala kandidatkinju Miru Medan za stajling, a nije se zaustavila, pa je potkačila cijelu Hercegovinu, komentarom da tamo nema "ni struje, ni interneta".

Karleuša je pitala Miru odakle je, pa ju je, kada je čula da je iz Trebinja, pitala da li oni imaju struju i društvene mreže.

"Ženama se ne dopušta baš toliki neukus. Smatram da si ovom haljinom, cipelama i frizurom sebi dala autogol, jer si skretala pažnju u pogrešnom smeru. Nisi se dobro obukla, sve to odaje totalni neukus", rekla je Karleuša kandidatkinji.

Mira joj je rekla da se potrudila, ali Karleuša je nastavila u istom tonu.

"Da li je Trebinje na planini? Imate li struje da pogledaš društvene mreže?", nastavila je Karleuša.

"Nemojte, molim vas, ne bih voljela da vodim ovakav razgovor. Kome vi postavljate takva pitanja, to nisu pitanja za ovu scenu? Ne dozvoljavam da tako razgovarate sa mnom", rekla je kandidatkinja i tražila da napusti binu, a publika je potom zviždala Karleuši.

Nakon cijele ove situacije oglasio se i Mirin suprug Milorad Medan.

"Imamo struju i internet i vidjeli smo tvoju bruku i sramotu Jelena K." napisao je na Facebooku Mirin suprug, prenosi "Telegraf.rs".

Nastup ove Trebinjke i Karleušine komentare možete pogledati u snimku na 1:34:00.

Nastavak rata na društvenim mrežama

Milorad Medan, Trebinjac koji je imao žestoku raspravu s Jelenom Karleušom nakon nastupa svoje supruge, gdje je ona Miru Medan izvrijeđala za mjesto odakle dolazi u emisiji "Zvezde Granda", dobio je odgovor na svoj status "Imamo struju i internet i vidjeli smo tvoju bruku".

Naime, Jelena Karleuša je na svom Facebook profilu odgovorila Trebinjcu.

- Moji komentari u “Zvezdama Granda” uvijek izazivaju veliku polemiku. Mnogi su sa mnom saglasni, mnogima se moji komentari uopće ne sviđaju. ali svi gledaju. To i jeste moja uloga. Mogu ja da se nekom dopadam ili ne, ali jedno je općepoznato - uvijek govorim istinu. Ne da bih nekoga povrijedila, već da bih pomogla. E, sada, neko to ne razumije, nekoga istina boli i ne prihvata je, misleći da je nepravedno ispao, da je najbolji itd... A oni pametni saslušaju, razmisle i sljedeći put se na scenu vrate još bolji. Ovo je šoubiznis, niko nikoga ne tjera da se takmiči u “Zvezdama Granda”. Zato se ili poštuju pravila ove igre ili nestaješ. Osim ako nisi ja. Prosto kao pasulj - kazala je Jelena uz fotografiju na Instagramu.

- Znam da si gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u svoju ženu. Ali, ako bude poslušala moje savjete, možda je pogledaš barem ti kad već u ovom poslu onakva nema šanse - kazala je Jelena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije