Scena

Karleuša poslala služavke na kurs fotografije

Karleuša poslala služavke na kurs fotografije
Foto: N.N. | Karleuša poslala služavke na kurs fotografije

Kao i kod većine domaćih i svjetskih zvijezda, tako je i kod pjevačice Jelene Karleuše Instagram profil prepun fotografija dive koja pozira u mnoštvu različitih modnih izdanja.

Kako Jelena spada i u one koji obožavaju da ovakve fotke dijele sa fanovima, ali i da bude iza fotoaparata pjevačica je sada otkrila kako uspjeva da i kod kuće bez pomoći profesionalaca napravi odlične fotografije.

Naime, kako kaže za “Informer” ona je došla na ideju da ženama koje joj održavaju kuću uplati časove fotografije, a kako se ova ideja svidjela i njima ubrzo je sprovedena u djelo.

"Volim da se fotkam i često kačim slike na društvene mreže. Pošto nije imao ko da me fotografiše, rešila sam da svoje kućne pomoćnice pošaljem na kurs kako bi naučile to da rade profesionalno", kaže Jelena i dodaje:

"Umetnice koje naprave onako dobre fotografije su zapravo one. Nisu imale ništa protiv moje ideje, tako da smo je realizovale u veoma kratkom roku. One rade u mojoj kući, sa mnom i sa mojom porodicom su više od deset godina. Imam samo reči hvale za njih" – priča pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije