Scena

Ko je ljepotica porijeklom iz Srbije koja je slavila gol Švajcarske?

Ko je ljepotica porijeklom iz Srbije koja je slavila gol Švajcarske?
Foto: N.N. | Ko je ljepotica porijeklom iz Srbije koja je slavila gol Švajcarske?

Steven Cuber je pogotkom protiv Brazila donio remi Švajcarskoj i bacio u trans navijače u ovoj zemlji. Ovim pogotkom otežan je put prije svega Srbiji u osminu finala Mundijal.

Prema kalkulacijam, Orlovima će biti potrebna pobjeda protiv Švajcaraca u narednom kolu za prolaz dalje (da je slavio Brazil i remi možda bio dovoljan).

Fudbaler Hofenhajma gol je proslavio poljubivši burmu na ruci, što je jasan znak da ga je posvetio supruzi. Mediji su brzo saznali o kome se radi. Oženjen je sa zanosnom Mirjanom rođenom u Švajcarskoj, a koja je prijeklom iz Srbije.

Atraktivna manekenka je u Rusiju stigla sa svojom sestrom bliznakinjom Jelenom Vasović i obje su u dresu Švajcarske bodrile Cubera i njegove saigrače. Mirjana je nakon utakmice na Instagramu napisala da je ponosna na svog supruga. 

Obje su zbog atraktivnog izgleda izazvale veliku pažnju na tribinama. Supruga reprezentativca Švacarske je svojevremeno bila u najjužoj konkurenciji za izbor za Mis Švajcarske, dok je Jelena fitnes takmičarka, bikini šampionka Švajcarske i viceprvakinja Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije