Scena

Lazukić opet u policiji: Boji se Natašinog oca

Lazukić opet u policiji: Boji se Natašinog oca
Foto: N.N. | Lazukić opet u policiji: Boji se Natašinog oca

Suprug srpske pjevačice Nataše Bekvalac (37), IT stručnjak Luka Lazukić (37), juče je u MUP-u u Beogradu zatražio policijsku zaštitu jer se, tvrdi, boji Natašinog oca.

Naime, mjesec dana nakon što je pop pjevačica optužila supruga da ju je pretukao, on je policiji rekao da se boji za sopstvenu bezbjednost zbog javnih prijetnji koje je na njegov račun izrekao njegov punac Dragoljub Bekvalac (65).

Kako piše srpski portal Alo.rs, Lazukić se u policiji zadržao nekoliko sati gdje je dao izjavu u prisustvu advokata. Sa sobom je navodno kao 'dokazni materijal' da mu je bezbjednost ugrožena donio i primjerke dva intervjua koje je dao bivši fudbaler i menadžer Dragoljub Bekvalac, a u kojima piše da bi 'za svoju kćerku bez problema ubio'.

Između ostalog, u izjavama Natašinog oca stoji i da je spreman, sad kad je Nataša ovo doživjela, za nju i poginuti. Lazukić je sa sobom u MUP ponio i video snimak u kojem Dragoljub navodno govori kako ima oružje.

Luka je od policije tražio da se provjeri ima li njegov punac pištolj u svom vlasništvu, te je li isti i registrovan na njega. IT stručnjak je dodao i kako zna da je Dragoljub opasan, jer mu je Nataša jednom rekla da je njen otac 'bog i batina' i da se s njim nije pametno sukobljavati. Ispričao je i kako smatra da je Bekvalac neuračunljiv.

Na pitanja policijskog službenika je li dobio otvorene prijetnje od Natašinog oca, Luka je rekao da nije, ali da je puno opasnije to što je njegov punac javno putem medija pozivao ljude na 'nasilje i linč', te da mu je strašna činjenica da je Bekvalcu dozvoljeno gostovanje na nacionalnim televizijama.

Dragoljub je par dana nakon Lukinog navodnog nasilja nad suprugom Natašom gostovao u emisiji Olivere Kovačević pod nazivom 'Da, možda ne' na RTS televiziji. Tamo je, između ostalog, izjavio da bi sve učinio za svoju kćerku i dodao:

"Sreća što od Novog Sada do Beograda ima toliko kilometara. Baš sam čitao što sam još pre deset godina rekao za Natašu, da bih za nju ubio, a sada kažem - za Natašu bih i poginuo", rekao je Bekvalac u emisiji osvrnuvši se na traumu koju je ona pretrpjela samo mjesec i pol nakon rođenja kćerke Katje.

"Čovek od 120 kila je napao ženu od 60, udarao ju je u ranu od carskog reza, to ne može normalan čovek napraviti supruzi i majci svog deteta. Poštujem žene, a decu ću uvek štititi. Nataša mi je rekla da je on nakon njenog poroda postao drugi čovek, da je bio ljut što je 'beba zauzela njegovo mesto'. To ne mogu shvatiti. Čoveku je mesto pored svoje žene, a ne vani do četiri ujutro", zaključio je tada Dragoljub.

Inače, Lazukić je nedugo nakon incidenta podnio i prijavu i protiv Nataše, zbog navodnog lažnog prijavljivanja nasilja u porodici, ali je njemu Prvi osnovni sud u Beogradu danas produžio mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom Natašom.

Luka Lazukić još nije okrivljen za nasilje u porodici, a tužilaštvo nastavlja sa iznošenjem dokazima protiv njega. Zabrana prilaska Nataši bi mogla važiti sve do kraja sudskog postupka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije