Scena

Navijači u "gradu ljubavi" odlijepili za suprugom srpskog napadača

Navijači u "gradu ljubavi" odlijepili za suprugom srpskog napadača
Foto: N.N. | Navijači u "gradu ljubavi" odlijepili za suprugom srpskog napadača

Nekadašnji as Crvene zvezde, Monpeljea i Lacija, Filip Đorđević od naredne sezone biće stanovnik Verone. Navijači Kjeva s nestrpljenjem čekaju dolazak napadača, ali isto tako i njegove atraktivne supruge Jovane koja će ubuće šetati ulicama „grada vječne ljubavi“.

Filipu nisu cvjetala ruže u posljednjoj sezoni na Olimpiku, s obzirom da zbog sukoba sa čelnicima kluba nije odigrao nijedan susret za nebesko-plave. Ugovor mu ističe za nekoliko dana, pa je rastanak bio neizbježan, a njegov izbor je bio Kjevo gdje bi trebao da povrati nekadašnju formu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije već četiri godine je u skadnom braku sa manekenkom Jovanom, koja redovno puni stupce u italijanskim medijima.

Ova 27-godišnja Novosađanka koja je jedna od najaktraktivnijih srpskih manekenki već godina slovi za jednu od najljepših žena fudbalera, pa onda i ne čudi zašto su tifozi Kjeva naprosto odlijepili za Jovanom koja radi za najpoznatije brendove u svijetu.

Atraktivni par građanski se vjenčao 2014. godine. U martu 2015. godine postali su roditelji kćerkici Noel, a godinu dana kasnije vjenčali su se u Crkvi Ružici na Kalemegdanu. U januaru 2017. godine porodica je dobila još jednog člana-malenog Leona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije