Scena

Nina Badrić iz bolnice na nastup

Nina Badrić iz bolnice na nastup
Nina Badrić iz bolnice na nastup

Da je neko profesionalac, najbolje se može reći u slučaju Nine Badrić, koja je pravo iz bolnice otišla na nastup u jednom beogradskom klubu.

Naime, pop zvijezda, koja je zbog nastupa došla iz Hrvatske u Beograd, razboljela se tokom putovanja, ali nije otkazala nastup.

- Nina je pred nastup imala temperaturu 41 i tresla ju je groznica. Potpuno je bila slomljena i umorna, djelovala je iscrpljeno i sve je ukazivalo na to da neće moći da stoji, a ne još i da pjeva.

Međutim, ona je u jednom trenutku samo tražila da je odvezu do privatne klinike, gdje je primila infuziju, a onda se vratila. Iako se i dalje nije osjećala dobro, izašla je na binu i zapjevala kao da se ništa ne dešava - kaže izvor za Alo.rs koji se zatekao na licu mesta.

- Dragi moji, srećna sam što sam večeras ovdje i što ćemo se ludo zabaviti, vaši osmjesi mi daju snagu da pjevam - rekla je pjevačica i naredna dva sata pjevala bez prestanka.

Kako prenosi Alo, Nina je odmah pošto je ostavila mikrofon, otišla da spava, iako to nije bio plan njenog putovanja jer je već sutradan imala novi nastup.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije