Scena

Nove teorije kruže internetom: Prinsa su ubili Iluminati?

Nove teorije kruže internetom: Prinsa su ubili Iluminati?
Nove teorije kruže internetom: Prinsa su ubili Iluminati?

Prins Rodžer Nelson je prije deset dana pronađen mrtav u liftu na svom imanju. Trag koji je ostavio na muzičkoj sceni i u pop-kulturi je neprocjenjiv. Kako uzrok njegove smrti još nije utvrđen, Prinsovi fanovi kreirali su sami nekoliko teorija. Najbizarnija je da su za smrt muzičke legende zapravo krivi Iluminati.

Kako kažu zagovornici ove teorije, Iluminati su ubili Prinsa jer je u jednoj emisiji pričao o njima i otkrio brojne tajne ovog misterioznog udruženja.

U intervjuu iz 2013. godine Prins je pričao o planovima Novog svjetskog poretka u kom su svi ljudi robovi i sluge na plantažama. Tom prilikom je otkrio da nije glasao za Obamu, mada je rekao da "ne sumnja u njegove dobre namjere".

Postoje tvrdnje da je Prins bio pripadnik Iluminata jer je vrlo često i na koncertima koristio njihove simbole, najčešće piramidu i svevideće oko. Međutim, kako kažu, nije želio da učestvuje u njihovim dijaboličnim planovima za osvajanje svijeta i to je bio jedan od razloga zbog kojih su željeli da ga se riješe.

Prins je inače pripadao sekti Jehovini svjedoci.

Dok teoretičari zavjere rade na teorijama koje bi mogle da rasvjetle njegovu smrt, policija svakodnevno radi na ovom slučaju. Američki mediji sada pišu da je slavni pjevač najvjerovatnije ubijen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije