Scena

Oglasila se žena koja je glumila Melaniju: Prijete mi

Oglasila se žena koja je glumila Melaniju: Prijete mi
Foto: Twitter | Oglasila se žena koja je glumila Melaniju: Prijete mi da će me silovati

Prije samo nekoliko dana reper Ti Aj, čije je pravo ime Kliford Haris Mlađi, uspio je da izazove kontroverze u medijima kada je u svom spotu angažovao ženu koja neodoljivo podsjeća na Melaniju Tramp, a koja je imala zadatak da naga pleše u Bijeloj kući.

Koliko je ovaj video-spot izazvao reakcije javnosti govori činjenica da je za samo nekoliko dana pogledan više od 85 miliona puta, a manekenka Melani Marden, koja je glumila Melaniju Tramp, otkriva da je čak dobijala pretnje smrću od momenta kada je snimak ugledao svjetlost dana.

"Neko je poručio da će me udariti svojim autom, neko da će me napasti palicom za bejzbol, a ima onih koji žele da me siluju i i ubiju", Mardenova je kazala za "Insajd Edišn" (Inside Edition)

Lijepa plavuša tvrdi da, po njenom mišljenju, ne postoji razlog zbog kog bi prva dama bjesnela.

"Suprug prve dame Amerike je zlostavljač. Da sam je vrijeđala i ponižavala, to bi bila jedna stvar, ali mislim da nisam. Nisam mislila ništa loše."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yourself. Right now, as you are! - - With all your flaws, things you want to change about yourself, all your failures. Forgive yourself and just love yourself like your Mom loves you. Be gentle with you, don't expect perfection. The more you accept yourself right now as you are. The more life will respond to that. The better your life will become. Speak kindly to yourself in your head. Have encouraging things to say to yourself. Like you would to a small child. That will eliminate negative vibrations to your entire body. Making you healthier, happier and overall feeling great. God bless you, now. You are good enough now. You are enough now. You are someone's perfect now. All love#begentle #youdeserve #yourlove #vibratehigher #bewell #attractwhatyouwant #bekind #love #you #selftalk #acceptance #grateful #heart #mom #unconditional #healing #energy #instalove #instagoodps #tgif - - - by the #hot @jenaealt

A post shared by Melanie Marden (@officialmelaniemarden) on

Kanadska manekenka je objasnila da nije imala namjeru da na ovaj način, učestovanjem u spotu repera, iznosi svoju političku stranu.

"To je bila samo prilika za mene da istupim iz svoje zone komfora i igram prvu damu – da, ja sam gola, što nikada nisam ranije radila", otkrila je.

Melani je sada dala mali uvod u njen nadolazeći projekat - ovog puta sa garderobom na sebi, oponašajući Melanijin akcenat.

Kada je riječ o komentarima korisnika interneta, oni su podijeljeni, ali mnogi ipak kažu da reakcija prve dame je bila "lažan bijes", jer su već vidjeli Melaniju golu na fotografijama koje je snimila dok se bavila manekenstvom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije