Scena

Otkriveno gdje je otišla Soraja

Otkriveno gdje je otišla Soraja
Foto: Instagram | Otkriveno gdje je otišla Soraja

Starleta Soraja Vučelić je 5. juna napustila Crnu Goru preko jednog od graničnih prelaza i otputovala je u inostranstvo, saopšteno je CdM-u iz policije.

Njen PR tim je prije dva dana prijavio njen nestanak na društvenim mrežama, a kako je istakao Ljuban Kovačević, koji je na čelu njenog tima, Vučelićka je zadnji put viđena u Budvi i to 3. juna.

Vučelićka se nikom nije javljala od 2. juna kada je protjerana iz Srbije i proglašena bezbjednosno rizičnom osobom.

Ona je nakon toga deportovana za Crnu Goru, s obzirom na to da je crnogorski državljanin.

Vučelićka je, navodno, protjerana iz Srbije jer je proglašena bezbjednosno rizičnom osobom, s obzirom da je imala kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore.

Istovremeno, britanski The Sun objavio je juče intervju sa njom u kojem ona govori o predstojećem Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji.

Ona je za SunSport rekla da će njeno srce biti na terenu, ali da još uvijek ne zna za koga će navijati.

"Patriotizam na jednoj strani, druge stvari na drugoj strani. Želim sreću i jednom i drugom timu", rekla je Soraja misleći na reprezentacije Srbije i Brazila.

The Sun podsjeća na kratku vezu koju je starleta imala sa brazilskim fudbalerom Nejmarom, te napominje da bi se njih dvoje mogli ponovo sresti u Rusiji.

"Pozvana sam u Rusiju, ali još uvijek ne znam hoću li ići. U svakom slučaju, gledaću prvenstvo, da li sa stadiona ili na TV-u, još ćemo vidjeti", kazala je Soraja za britanski tabloid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije