Scena

Policija sklopila kockice: Svekar ubijene pjevačice Jelene rješava ubistvo

Policija sklopila kockice: Svekar ubijene pjevačice Jelene rješava ubistvo
Policija sklopila kockice: Svekar ubijene pjevačice Jelene rješava ubistvo

BEOGRAD - Saslušanje Vladimira Marjanovića, svekra svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, mogao bi da bude ključ za rješenje ovog zločina.

U policiji smatraju da je Vladimir najslabija karika u porodici i da bi od njega mogli da izvuku značajne informacije o zločinu, zbog čega pripremaju specijanu taktiku za njegovo ponovno ispitivanje.

Inspektori koji već 89 dana rade na ovom misterioznom slučaju praktično su sklopili kockice zločina u Borči i smatraju da bi iskaz Jeleninog svekra mogao da im pruži preostale informacije potrebne da bi se zatvorio krug oko ubice.

Zato su se odlučili za igru nerava, kako bi se on slomio i progovorio o zločinu.

 - Policija je odlučila da Marjanoviće, posebno svekra Vladimira, drži u potpunoj neizvesnosti. Nakon što su saslušani djever Miloš i svekrva Zorica, logično je da uskoro bude pozvan i Vladimir. Od njegovog saslušanja se mnogo očekuje, jer djeluje vrlo labilno i nervozno. Već prilikom prvog saslušanja Jelenin svekar je bio uhvaćen u zamku, pošto je na poligrafu rekao da nije bio na nasipu u vrijeme zločina, što se pokazalo kao laž. Sada policija barata sa mnogo dodatnih informacija o zločinu, zbog čega bi Vladimirov novi iskaz mogao da ima specifičnu težinu. Inspektori koji radi na ovom slučaju smatraju da on mnogo zna o ubistvu svoje snaje, ali i da je isto tako, od svih Marjanovića, najviše spreman da se izlane - kaže sagovornik iz istrage ovog zločina.

Samo nekoliko najiskusnijih inspektora iz istrage znaju da će Jelenin svekar biti pozvan na saslušanje, a dok se to ne negodi, policija će ga ostaviti da se "peče na tihoj vatri".

(Alo)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije