Scena

Prava istina o životu Demi Mur poslije Eštona Kučera

Prava istina o životu Demi Mur poslije Eštona Kučera
Prava istina o životu Demi Mur poslije Eštona Kučera

Nakon rastanka Demi Mur i Eštona Kučera znali smo da je glumici teško, te da pokušava da se pomiri sa novonastalom situacijom na najbolji mogući način.

Međutim, dok on uživa u porodičnom životu sa Milom Kunis, detalji rastanka sa bivšom dragom isplivali su na površinu, i uopšte nisu tako bajni kao što se mislilo...

Naime, nakon što su se Demi i Ešton rastali, glumica je bila u tako lošem stanju da je uslijedio i nervni slom. Demi je jedne večeri čak i uzela prekomjernu dozu lijekova poslije čega je kolabirala, a usplahiren glas je tada pozvao 911 u pomoć. Taj snimak je procurio u javnost.

Isti glas je rekao i da je glumica "pušila nešto" slično tamjanu. Inicijalni izveštaji su otkrili da je Demi duže vrijeme koristila "whip-its" (male boce kompresovanog azotsuboksida koje se koriste za kuvanje i pečenje, a kada se udahne momentalno diže) i "spajs" (sintetička marihuana).

Gradski tužilac u Los Anđelesu je tada primijenio sve moguće trikove da se "whip-its" izbriše iz spornog snimka. U vrijeme kada je Demi doživjela napad, Ešton je bio u Brazilu. Pošto je čuo šta se desilo napustio je gig Bruna Marsa i doleteo u Los Anđeles.

Demi je ubrzo iz bolnice puštena kući. Krije se od novinara i ne pojavljuje se u javnosti. U oporavku joj pomaže prvi suprug Brus Vilis. Mjesec dana poslije napada, Demi se prijavila u kliniku za odvikavanje, zbog problema s drogom i poremećajem u ishrani. Tu je bila u potpunoj izolaciji mjesec dana.

Inače, sin Klinta Istvuda je prošle godine otkrio da je Ešton varao Demi Mur sa njegovom tadašnjom djevojkom Sarom Lil.

Naravno, Kučer je poslije tog javnog otkrića pobjesneo i optužio je Istvuda da je to uradio samo da bi obezbijedio dodatni publicitet prije premijere svog filma "The Longest Ride".

(Story.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije