Scena

Prijovićeva otkrila detalje vjenčanja sa Živojinovićem

Prijovićeva otkrila detalje vjenčanja sa Živojinovićem
Foto: N.N. | Prijovićeva otkrila detalje vjenčanja sa Živojinovićem

Otkako je početkom godine objavljena informacija da će se 21. juna pjevačica Aleksandra Prijović (22) udati za sportskog menadžera Filipa Živojinovića (32), ne jenjava interesovanje javnosti za, kako su mnogi nazvali, vjenčanje godine.

Mlada muzička zvijezda i sin Slobodana Bobe Živojinovića sudbonosno “da” izgovoriće najprije u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a potom će upriličiti veliko slavlje u “Bel-expo centru”.

Uz muziku simfonijskog orkestra, 'Tropiko benda', trubače Dejana Petrovića i orkestar Aleksandra Sofronijevića, poznati par svoju dvije i po godine dugu ljubav krunisaće brakom.

Dok odbrojava dane do najvažnijeg događaja u životu, Aleksandra je otkrila kako teku pripreme za vjenčanje, ali i svoje planove sa budućim suprugom.

"Sve bitne stvari već su organizovane, a sada se bavimo finesama. Filip i njegov otac Boba zaduženi su za izbor hrane dok se moja i Filipova mama, Brena i ja bavimo dekoracijom i smišljamo šta će koja obući. Trenutno se najviše bavim izborom odeće za baku, deku, mamu… Znam koliko se članovi moje porodice raduju venčanju tako da želim da izgledaju besprekorno tog dana", rekla je Aleksandra za Story.

Ističe da je često pitaju  ima li tremu, a da je doskora njen odgovor bio odričan.

"Međutim, sada kada počnem da zamišljam kako će taj dan izgledati, pomalo me hvata nervoza i zebnja da li će sve biti baš kao što želimo. Verujem da će tenzija rasti kako se slavlje bude približavalo", ističe Aleksandra.

Istakla je da će nositi dvije vjenčanice i jednu večernju haljinu.

"Dizajnerka Tijana Todorović zadužena je za sve tri toalete i trenutno radi na njima. Na crkvenom venčanju imaću raskošnu venčanicu, o kakvoj sam maštala još kao devojčica, dok će druge dve haljine biti nešto svedenije", priča Aleksandra.

Napominje da na temu predbračnog ugovora još uvijek nije razgovarala sa svojim budućim suprugom.

"Još nismo razgovarali na tu temu, a verujem da ćemo pričati o tome ovih dana. Meni je sasvim svejedno i tu odluku prepustiću Filipu. Ako on to želi, volela bih da potpišemo predbračni ugovor", završila je Aleksandra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije