Scena

Procurile fotografije na kojima holivudski glumac udara muškarca

Procurile fotografije na kojima holivudski glumac udara muškarca
Foto: N.N. | Procurile fotografije na kojima holivudski glumac udara muškarca

Američki glumac Alek Boldvin nalazi se u središtu skandala zbog tuče na parkingu u Njujorku. Nakon incidenta, on je uhapšen, a kako pišu svjetski mediji, sve vrijeme je negirao krivicu.

Šezdesetogodišnji glumac Alek Boldvin se potukuao nakon svađe zbog parking mjesta, a incident se dogodio u petak blizu njegove kuće u Njujorku. Nakon fizičkog obračuna, policija ja reagovala i izašla na teren kada je privela američku zvijezdu.

U stanici je proveo dva sata, kada je u zvaničnoj izjavi saopštio da nije udario muškarca zbog parking mjesta. Ipak, on se tereti za napad i prijetnju, te će morati da se 26. novembra pojavi na sudu kako bi se branio.

"Inače ne bih komentarisao nešto što je skroz izokrenuto kao ova današnja priča, međutim tvrdnja da bih ikada udario nekoga zbog parking mjesta je lažna. Volio bih da ljudi to znaju. Znam da postoji trend širenja netačnih priča zbog potreba zabave i radi više klikova na internetu, ali bez obzira koliko nešto odjekuje po medijima to ne mora nužno biti istina", napisao je Alek na svom Tviter nalogu.

 

Kako prenosi Pipl, u petak se navodno incident dogodio na parkingu kada je neko iz Alekove porodice čuvao parking mjesto.

U momentu, nepoznati muškarac se upravo tu parkirao, što je dovelo do bučne rasprave. Nakon što su se vozač automobila i Boldvin posvađali, a potom i gurali, Alek ga je navodno udario. Povrijeđen muškarac je prevezen u bolnicu, a žalio se na jaku glavobolju.

 

Inače, ovo nije prvi put da glumac završi u policijskoj stanici zbog nasilnog ponašanja. Prije pet godina se takođe zbog fizičkog obračuna našao u policiji, a 2014. je uhapšen zbog narušavanja javnog reda i mira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

These guys both need their asses kicked for those socks. #babyboomers #alecbaldwin #fuckingdorks

A post shared by Dan Hirner (@dchirner) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije