Scena

Razvode se Will Smith i Jada Pinkett?

Razvode se Will Smith i Jada Pinkett?
Foto: N.N. | Razvode se Will Smith i Jada Pinkett?

Glumci Vil Smit i Džada Pinket (Will Smith i Jada Pinkett) se "opet razvode". Kako piše portal "Radar online" par već mjesecima ne živi na istoj adresi.

Naime, priča o njihovom razvodu datira od 2015. godine kada je prvi put objavljeno da zbog njegovih izleta van braka oni neće nastaviti zajedno.

Par je ipak obilježio 20 godina sretnog braka, a na zajedničkim pojavljivanjima nikada ništa ne ukazuje da među njima nešto ne štima.

Čak su tada njih dvoje oštro reagovali i demantirali navode medija.

A zapravo, iako ih ne prate skandali oni su od onih supružnika koji žive u ''otvorenom braku''. To u praksi znači da se viđaju sa drugim osobama, a o tome ništa ni ne kriju.

Ovo je na neki način potvdila i sama Džada, svojevremeno gostujući kod Opre Vinfri (Oprah Winfrey): 

– Vil može da bude sa drugom ženom, dok god može sebe da pogleda u oči. On ima slobodu da radi šta god poželi. Ja nisam ničiji čuvar. Nisam ni njegov. On je odrastao čovjek i ja mu vjerujem.

Džada je pričala uvijek u superlativu o njihovom zajedničkom životu, a o seksualnom je umjela da otkrije i sočne detalje.

– Tajna našeg braka je u spavaćoj sobi. Volim da se oblačim, presvlačim i prerušavam i u javnosti, zamislite kakva sam u spavaćoj sobi, rekla je Džada.

Pisanje medija ovog puta bračni par je također demantovao, što je već uobičajena praksa poznatih kada pokušavaju nešto da sakriju.

Ukoliko bi došlo do razvoda bračni par bi trebalo da podijeli imovinu koja se procjenjuje na vrtoglavih 270 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije