Scena

Ronaldo prevario trudnu djevojku?

Ronaldo prevario trudnu djevojku?
Foto: Facebook | Ronaldo prevario trudnu djevojku?

U najnovijem broju portugalskog magazina TV vodič, starleta Nataša Sofija optužila je fudbalera Kristijana Ronalda za prevaru svoje trudne djevojke Georgine Rodrigez.

Seks-skandal je brzo odjeknuo, a portugalska starleta Nataša Sofija, koja se proslavila učešćem u rijalitiju Love on Top, ispričala je kako je sve krenulo od običnog dopisivanja na Instagramu.

“Dopisivali smo se neko vrijeme, a onda i proveli "intenzivnu" noć u hotelu. Na kraju mi je dao 300 evra za taksi,” rekla je 21-godišnja starleta, a prenosi "101greatgoals".

Nataša je otkrila kako je Ronaldovu pažnju osvojila seksi video-snimkom na kome tverkuje.

Iznijela je i svoju stranu priče, a posebno je naglasila da je Ronaldo izdao Georginu, jer je proveo noć sa njom nakon što je on saznao da mu je devojka trudna.

“On ju je izdao. Nije puno pričao o njoj dok smo bili zajedno, ali rekao je da je sa njom jer se dobro ponaša prema njegovom sinu. Takođe mi je rekao da ima mnogo posla, pa nema vremena za ljubav,” naglasila je rijaliti zvijezda.

U današnjem izdanju magazina na naslovnici su objavljene i navodne poruke koje su Nataša i Ronaldo razmijenjivali. U dopunjenoj priči, magazin tvrdi da su njih dvoje počeli da se dopisuju prije dvije godine, ali se našli prvi put u martu ove godine.

Za sada se ni Ronaldo ni Gerogina nisu oglasili u javnosti.

 

Sobran las palabras Os amo

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije