Scena

Šaban Šaulić na mukama: Zbog Goce sam švorc!

Šaban Šaulić na mukama: Zbog Goce sam švorc!
Foto: N.N. | Šaban Šaulić na mukama: Zbog Goce sam švorc!

Šaban Šaulić ostao je bez prebijene pare. On je optužio ženu Gocu da je kriva što je sada švorc jer je sav keš dao na poklone za njen 60. rođendan, koji je proslavila prije dve večeri.

Na zabavi su, pored djece Sanele, Ilde i Mihajla, bili i Aleksandar Vulin sa suprugom Natašom, Ljubiša Tumbaković, kumovi Zorica Brunclik i Kemiš, Biljana Marković i drugi, prenosi Kurir.

Pjevač ističe da mu je prioritet bio da iznenadi ženu na poseban način.

"Minut posle ponoći ženi sam uručio poklone. Bila su tu i deca. Svi smo je iznenadili. Kupili smo joj dobre poklone, sad sam dekintiran. Ostao sam švorc! Moj crni 'fond' je otišao. Idemo iz početka", kaže nasmijan Šaban, kojeg je žena prekinula usred rečenice.

"Nije baš tako. Potrošio je novac koji je imao u tom trenutku kod sebe. On, inače, ništa ne krije od mene, to su njegove pare. Nemam kontrolu nad njegovim novcem jer živimo u istoj kući i trošimo zajedno", rekla je Goca.

Za 42 godine braka prošli su nekoliko velikih kriza, zbog čega su se i razveli, pa se opet vjenčali. Kao i kod svih drugih bračnih parova, i kod njih ima uspona i padova.

"Ne računajući decu, koja su prioritet, drago mi je što smo uspeli da sačuvamo naš brod, da izađemo iz nemirnih voda i idemo ka svojoj luci. Teško je pratiti kroz život jednu takvu veličinu, naravno, uz sve uvažavanje, poštovanje, čast i zadovoljstvo, ali sticajem okolnosti, preuzela sam neke njegove poslove na sebe, trebalo je to sve izdržati. Nimalo mi nije prijatno kad čitam sve novinske naslove i slušam razne priče. Ko kaže suprotno, taj laže, pogotovo kad imate decu i unuke. Naš brak je imao svoje uspone i padove, što je potpuno normalno", rekla je Goca, a Šaban je sve potvrdio na duhovit način.

"Vidite kako joj je lepo u braku, a kako je meni, ne pitajte. Ja ko crnac s kraja na kraj sveta, drži tamo, drži ovamo i svuda moram da stignem, da budem savestan i odradim svoj deo posla kako znam i umem. Nikad nisam omanuo, niti ću. U svakom odnosu ima trzavica, ali treba opstati i prevazići sve", završava Šaban.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije