Scena

Severina pokazala trudnički stomačić?

Severina pokazala trudnički stomačić?
Severina pokazala trudnički stomačić?

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Severina, koja je već godinu i po dana u srećnom braku s Igorom Kojićem, ponovo je zaintrigrirala obožavaoce.

Muzička zvijezda i ponosna mama malenog Aleksandra ne krije svoju sreću - ona je udata za čovjeka svog života, uživa u svakom trenutku ljubavi s njim, pa ne bi čudilo da se njih dvoje odluče da dobiju potomstvo.

Igor i Severina zaista žive ljubavnu bajku i nerijetko pokazuju cijelom svetu svoju sreću i najljepše emocije, ali se do sada nisu oglašavali povodom toga hoće li svoju ljubav krunisati bebom.

Međutim, nakon najnovijih fotografija lijepe Splićanke koje su se pojavile u javnosti, spekuliše se da bi to moglo biti ranije nego što smo mislili.

Severina je, naime, nedavno objavila spot za pjesmu Kao, a u pojedinim kadrovima njen stomačić izgleda zaobljeno - baš kao trudnički!

Takođe, pjevačica nosi haljinu koja je nešto šira u predjelu struka, što inače nije njen stil, a takođe s vremena na vrijeme spušta ruku na stomačić, kao što to čine srećne buduće mame.

(story.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije