Scena

Sin dive narodne muzike izazavao udes i pobjegao

Sin dive narodne muzike izazavao udes i pobjegao
Sin dive narodne muzike izazavao udes i pobjegao

Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, koji je od ranije poznat po bahatoj vožnji, izazvao je saobraćajni udes i pobjegao sa lica mjesta.

Naime, Gvozdenović je saobraćajni udes, u kom je jedna osoba lakše povrijeđena, izazvao u martu ove godine na Banjici u Beogradu. Kada je prednjim dijelom svog automobila udario u onaj ispred njega, odmah je pobjegao sa lica mjesta. Međutim, policija ga je ubrzo pronašla, i potom procesuirala.

Policija je krivičnu prijavu uputila Drugom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, koje skuplja dokaze o ovom krivičnom djelu.

Kako saznaje Informer, iz ovog tužilaštva upućen je poziv za saslušanje sina Snežane Đurišić, koje bi trebalo da bude obavljeno uskoro.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Snežanom, divom narodne muzike. Ali ona nije odgovarala na pozive Informer.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se Marko Gvozdenović nalazi na stupcima hronike, jer je još 2001. izazvao saobraćajni udes na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića u Beogradu, kada je vozeći u pijanom stanju usmrtio svoju tadašnju djevojku Jelenu, inače kćerku poznatog harmonikaša Miodraga Paunovića. Zbog ovog djela, Gvozdenović je bio osuđen na četiri i po godine zatvora.

Takođe, Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je predistražni postupak protiv njega 2015. godine, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilja u porodici i pretukao suprugu Đ. G. nanevši joj teške telesne povrede.

(Informer)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije