Scena

Šinejd O’Konor ponovo šokira: Vrijeme neću trošiti na bijele ljude

Šinejd O’Konor ponovo šokira: Vrijeme neću trošiti na bijele ljude
Foto: Printscreen YouTube | Šinejd O’Konor ponovo šokira: Vrijeme neću trošiti na bijele ljude

Samo nedjelju dana nakon što je objavila da je prešla u islam, kao i da je promijenila ime u Šuhada, irska pjevačica Šinejd O'Konor je ponovo šokirala svijet svojom rasističkom izjavom.

Pjevačica, najpoznatija po verziji pjesme “Nothing Compares 2 U“ iz 1990. godine, na svom nalogu na Tviteru je objavila da vrijeme neće trošiti na bijele ljude.

“Jako mi je žao. Ono što ću reći je jako rasistički i nikad nisam mislila da bi moja duša mogla da osjeti nešto tako. Ali zaista više nikad ne želim da provodim vrijeme sa bijelcima ne-muslimanima. Ni na tren, ni zbog jednog razloga. Odvratni su”, napisala je Šinejd, sada Šuhada.

Njen status je izazvao buru komentara na internetu, te su joj kritike uputili i muslimani i hrišćani.

 

"Odvratna si", "Kako možeš da izjaviš tako nešto", "Razočarali si nas", samo su neki od komentara koji su preplavili njen profil.

Pjevačica se ipak nije ovdje zaustavila, te je u sljedećem tvitu napisala kako je zanima da li će njenu objavu Tviter cenzurisati.

"Baš me zanima da li će Tviter ovo zabraniti kada dopušta ljudima poput Trampa i Milbanka da bacaju satansku prljavštinu čak i na moju zemlju."

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije