Scena

Šinejd O'Konor ponovo u bolnici

Šinejd O'Konor ponovo u bolnici
Foto: Facebook | Šinejd O'Konor ponovo u bolnici

Samo nedjelju dana nakon što je na Fejsbuku objavila video koji je duboko zabrinuo njene poštovaoce i prijatelje, Šinejd O'Konor se smještena u bolnicu.

Irska pjevačica je tokom vikenda objavila dva potpuno različita videa - u subotu jedan u kom tvrdi da joj je nedjelja koja je za njom bila najlepša u životu, odmah poslije onih kada je rodila djecu. Međutim, već u nedjelju kaže da je "ponovo skrhana" i da će morati da ide u bolnicu.

Pjevačica je prije samo nedjelju dana imala objavila dvanaestominutni video-snimak na svojoj zvaničnoj strani na Fejsbuku u kojem je fanovima rekla da je prepuštena samoj sebi već dvije godine, jer “njenu porodicu i Irsku nije briga“.

“Nadam se da je ovaj video pomogao. Ne meni, nego činjenici da sam ja samo jedna od milion ljudi koji su kao ja, koji nemaju resurse koje ja imam u torbici i srcu da pomognu sebi. Ja trenutno živim u hotelu na samom kraju Nju Džersija. Prepuštena sam samoj sebi. Ne postoji niko u mom životu, osim mog doktora, psihijatra, najdivnijeg čovjeka na Zemlji, koji kaže da sam njegov heroj – a to je jedino što me održava u životu, činjenica da sam njegov heroj, što je prilično patetično. Mentalna bolest je kao droga – ne zanima je ko ste. A znate šta je najgore? Ni sramotu ne zanima ko ste.“

 

Pjevačica je objasnila da je imala tri mentalne bolesti i da je čekala porodicu da joj pomogne i odvede je kući.

“Djeco moja, vama je prihvatvljivo da vam majka živi u hotelu? Zar nisam vrijedna borbe? Džone Rejnoldse, ja sam majka tvoje djece, svega što sam ti dala... Da, pisala sam neke bijesne mejlove i gluposti po Fejsbuku, pa šta?“, rekla je i dodala da se dvije godine njenog života vrte oko toga da zapravo ostane u životu.

 

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije