Scena

Šinejd O’Konor prolazi kroz još jednu životnu dramu

Šinejd O’Konor prolazi kroz još jednu životnu dramu
Foto: Instagram | Šinejd O’Konor prolazi kroz još jednu životnu dramu

Četrdesetdevetogodišnja pjevačica Šinejd O’Konor se putem društvene mreže Fejsbuk obratila cijelom svijetu, te podijelila kroz kakvu životnu dramu trenutno prolazi.

Irska muzičarka Šinejd O’Konor tokom proteklih nekoliko godina muzički stejdž zamijenila je boravkom u bolnici zbog niza zdravstvenih problema sa kojima se suočavala.

Nakon rizične operacije histerektomije, u okviru koje joj je odstranjen gornji dio materice, Šinejd se oporavila, te riješila ginekološke probleme.

Ipak period nakon operacije je bio veoma težak za nju, posebno što su je mnogi ljudi napustili onda kada joj je bilo najteže.

"Moram u Hitnu! Ne mogu normalno da dišem! Pišem vam ovo jer sam usamljena. Priča mog života. Voljela bih da nisam sama na ovom svijetu. Valjda nekome nešto značim poslije svih ovih godina. U šoku sam jer sam ovoliko usamljena", napisala je pjevačica svojevremeno.

Dok su joj obožavatelji davali riječi podrške, te joj govorili da su uvijek tu za nju, pjevačica se distancirala od javnosti. A u međuvremenu se javio još jedan problem sa zdravljem, te je Šinejd podvrgla operaciji jetre.

"Osjećam se jadno poslije operacije. Ne preporučujem vam da izgubite mnogo krvi… Tako sam slaba. Ali preporučujem vam terapiju zamjene hormona. Iako vam glupi ljekari to nikada neće preporučiti, ali ja se poslije toga osjećam odlično! Kao druga osoba! Podvrgla sam se tome prije dvije nedjelje", objasnila je muzičarka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije