Scena

Šminkerka iz Zagreba je nova dvojnica Kim Kardašijan (FOTO)

Šminkerka iz Zagreba je nova dvojnica Kim Kardašijan (FOTO)
Šminkerka iz Zagreba je nova dvojnica Kim Kardašijan (FOTO)

U moru dvojnica Kim Kardašijan posebno se izdvaja Jelena Perić (24) koja toliko liči na slavnu starletu da je zbunila i američke blogere. Lijepa Jelena na Instagramu je sagradila pravo malo carstvo zahvaljujući sličnosti i trikovima za šminkanje.

Jelena je profesionalni šminker iz Zagreba. Iako je Instagram profil otvorila prije manje od godinu dana, već ima preko 600.000 pratilaca, što je velika brojka čak i za američke blogere. Za sve može da se zahvali činjenici da prirodno liči na Kim, ali i fenomenalnim šminkerskim vještinama.

“Često me porede sa Kim. To je veliki kompliment i drago mi je zbog toga, iako ponekad zna da postane zaista dosadno”, kaže Jelena za hrvatske medije.

Ona je jako ponosna što je njen Instagram profil tako popularan, ali ističe da nije u pitanju puka slučajnost, već se iza svega krije ozbiljan rad i trud.

“Da je tako, onda bismo svi imali milione pratioca!”, ističe ona.

Međutim, pored truda i rada, koji se uglavnom bazira na vođenje računa o izgledu, unapređivanje mejkap vještina i pravljenje dobrih fotki, Jelena ističe da je imala i dosta sreće jer ju je na Instagramu spomenula slavna američka blogerka Lili Galiči, koja ima 2,2 miliona pratilaca.

Jelena ističe da je singl i da se trenutno fokusira samo na posao, a kod muškaraca voli veliki nos i tamnu bradu.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije