Scena

Soraja krenula na Belog, hoće da bude prva dama

Soraja krenula na Belog, hoće da bude prva dama
Soraja krenula na Belog, hoće da bude prva dama

Rijaliti zvijezda Soraja Vučelić, koja se proslavila učešćem u "Velikom bratu", priželjkuje da postane prva dama Srbije!

Kako Kurir saznaje, Vučelićevoj se dopada kandidat za predsjednika Srbije Luka Maksimović, mnogo poznatiji pod imenom Ljubiša Preletačević Beli.

Prema riječima izvora Kurira, Vučelićeva nije ostala imuna na šarm mladog predsjedničkog kandidata iz Mladenovca. Ona je u jednom beogradskom kafiću s društvom nedavno komentarisala Preletačevića.

- Njeni drugari su čitali tekstove iz medija o Belom, a Soraja je rekla da joj djeluje zanimljivo. Neko iz društva joj je dobacio da bi bilo dobro da s Belim napravi kontakt, a ona je s osmjehom dodala da bi se rado upoznala s njim, ali da nema broj telefona - ispričao nam je naš sagovornik.

Manekenka je kratko izanalizirala predstojeće predsjedničke izbore.

- Rado bih izašla na izbore, ali ne mogu da glasam u Srbiji. Moj favorit je Aleksandar Vučić jer je mnogo toga učinio za našu državu. S druge strane, zašto ne bismo imali slatkog i simpatičnog predsjednika kao što je Beli - poručila je Soraja.

Na pitanje da li želi da postane prva dama Srbije, odgovorila je kroz osmijeh:

- Ha-ha-ha... Samo ću reći da sam zauzeta - rekla je ona.

A šta je rekao Beli na komplimente najpoznatije rijaliti zvijezde u Srbiji?

- Hvala Soraji na komplimentima, ali čika Beli već ima svoju prvu damu. Ali ljubi čika Beli svejedno. Soraja, bez sikiracije, snaći ćeš se ti - rekao je Beli u svom dobro poznatom stilu i dodao:

- Samo jako, Soraja!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije