Scena

Super model i milionerka koja je postala beskućnik

Super model i milionerka koja je postala beskućnik
Foto: Ilustracija | Model i milionerka koja je postala beskućnik

Za nju kažu da je imala svijet pod nogama. Austalijska ldepotica Zipora Malka se nekada bavila modelingom i glumom, ali je zbog sumanutog trošenja novca na garderobu, izlaske i ljubavnike, završila na ulici. Danas vodi veoma težak život.

Australijska manekenka i glumica Zipora Malka, poznata kao Kejt Fišer, prije dvadeset godina je bila uspješna manekenka. Zaradila je milione, ali je zbog neskromnog života, koji je uključivao skupa putovanja, noćni život i garderobu, prokockala sav novac. 

Nakon što je radila kao top-model početkom devedesetih, Zipora je dobila I ulogu u filmu "Sirene", te je glumila rame uz rame sa holivudskim glumcem Hjuom Grantom. Ova romantična komedija je doživjela veliki uspjeh, a Kejt donijela ogromnu slavu.

Godine 1986, udala se za milijardera Džejmsa Perkara, sa kojim se 12 godina kasnije rastala. Nakon kraha braka, uživala je u ogromnom novcu i njegovoj imovini u Los Anđelesu. 

"Džejms i ja smo se zabavljali tri godine, a vjerili smo se 1997. Međutim, ubrzo smo počeli da se svađamo i raskinuli smo godinu dana kasnije. To me je mnogo pogodilo", kazala je Malka u jednom intervjuu.

Kao njena fatalna greška navodi se ljubavnik koji ju je iskoristio, opelješio i pobjegao. Noseći se teško sa tom situacijom, manekenka se vratila u rodnu Australiju, gdje se osamila i počela da vodi totalno drugačiji život. Zbog loših odnosa sa majkom, završila je na ulici, a potom u domu za beskućnike. 

Kako je poznato u medijima, ona je pronašla novog dečka i radi kao medicinska sestra, što joj daje prihode od 400 dolara mjesečno.

"Te trenutke slave i uspjeha sam protraćila. Kad gledam stare fotografije, pomislim: 'Imala sam svijet pod nogama, ali to nisam znala. Nisam cijenila sebe. Kakva šteta'", iskreno je rekla. 

Evo kako Malka izgleda danas:

 

drivin all the neighbors crazy Playin my lil ukulele lol

A post shared by Tziporah Malkah (@tziporahmalkahofficial) on

(Super žena

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije