Scena

Sve žene Kristijana Ronalda

Sve žene Kristijana Ronalda
Foto: Ilustracija | Sve žene Kristijana Ronalda

Krstijano Ronaldo koji se posljednjih dana suočava sa teškim optužbama za silovanje imao je poprilično buran ljubavni život.

Portugalac, prije nego li je krenuo u vezu sa sadašnjom djevojkom Georginom Rodrigez povezivan je sa brojnim ljepoticama.

Uvijek su oko asa Juventusa kružile neke od najljepših žena svijeta. Dok je u centru pažnje zbog optužbi djevojke Ketrin Majorga koja tvrdi da ju je silovao 2009. godine, prisjetićemo se nekih djevojka s kojima je jedan od najboljih fudbalera svijeta bio u romansi.

Brazilski Jordana Žarden model je bila prva ozbiljna veza Portuglaca. Par je bio zajedno 2003. godine.

Ronaldo je sa portuglaskim modelom Merhe Romero bio više od godinu dana i to u vrijeme dok je nosio dres Mančster Junjateda (2005/06).

Sa britanskom starletom Džemom Atkinson navodno je bio u vezi četiri mjeseca tokom 2007. godine. 

Nereida Galjardo bila je njegova velika ljubav prije nego li je prešao u Real Madrid.

Luana Beleti, sestra fudbalera Juliana Beletija, je 2009. godine uživala je nekoliko intimnih sastanaka sa Portugalcem.

Rusku ljepoticu Irinu Šajk, kažu, ni do današnjeg dana nije prebolio. Bili su u vezi od 2010. do 2015. godine.

Ubrzo nakon što se razdvojio sa Irinom, Ronaldo je kratkotrajno ljubovao sa seksi voditeljicom iz Španije Lusijom Viljalon.

Soraja Čavez je ugledna glumica u Portugalu, a avanturu su imali tokom 2006. godine.

Još 2002. godine portugalska manekenka Karina Fero je bila u njegovom društvu, ali to je bila još jedna kratktrajna avantura.

Rijaliti britanska zvijezda Imogen Tomas takođe je privukla pažnju fudbalera i to tokom 2006. godine. Takođe tvrdila da ju je fudbaler bombardovao telefonskim pozivima 2011. godine.

Jedna od najpoznatnijih svjetskih starleta Paris Hilton u nekoliko navrata tokom 2009. godine bila je u njegovom društvu.

Tokom 2010. godine jedna od najpoznatnijih televizijskih zvijezdi Kim Kardašijan uživala je u trodnevnom odboru sa Ronaldom.

Ronaldo je sa Georginom Rodrigez u vezi više od dvije godine. Prošle godine rodila je kćerkicu Alanu Martinu i trenutno mu je najveća podrška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije