Scena

Svjetski mediji optužuju Đokovića da vara ženu

Svjetski mediji optužuju Đokovića da vara ženu
Foto: Instagram | Svjetski mediji optužuju Đokovića da vara ženu

Svjetski mediji koriste turnir u Vimbldonu kao povod da sve češće pišu o srpskom teniseru Novaku Đokoviću. A ovog puta pišu o tome kako je (opet) nevjeran svojoj supruzi Jeleni sa kojom danas slavi treću godišnjicu braka.

Novak je, navodno, nevjeran i ima aferu koja traje već duže vremena i to sa seksi kuvaricom koja radi za sestre Serenu i Venus Vilijams.

Njeno ime je Loren von der Pul i sa Novakom se upoznala još 2012. godine kada su razmijenjivali savjete i metode njegove ishrane. Naime, tada je počelo njegovo interesovanje za veganski režim koji praktikuju njegove slavne koleginice.

Navode o prevari Loren je za strane medije oštro demantovala, iako ostrvski mediji pišu da je upravo zbog atraktivne crnke i nastao bračni problem između njega i Jelene. Tvrde da su Novak i Loren često izlazili zajedno na žurke i da je Jelena zbog toga bila bijesna.

 

When world no 1 @djokernole is your fan lol! Not to be bragadoscious but I'm kinda a big deal

A post shared by Chef Lauren Von Der Pool (@queenofgreen) on

Mediji su pisali i da su bili na ivici razvoda, a navodno je to i bio Novakov problem u igrama prethodnih godinu dana, pošto nije mogao da se koncentriše na teren. Ipak, Novak i Jelena su to demantovali na najbolji mogući način, čekaju drugo dijete i ne haju mnogo za komentare.

I sama Loren je demantovala da je imala bilo kakvu aferu sa Novakom, osim što su kao prijatelji ponekada izlazili zajedno.

"Novak je jako kul, zgodan čovjek, ali ja sam mu pomagala jer ga smatram prijateljem, ništa drugo. Uostalom, ja nisam takav tip djevojke", rekla je Loren, koja je prokomentarisala i noćne izlaske sa Novakom:

"Na kraju krajeva, lijepo je zabaviti se".

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije