Scena

Vlado Georgiev sa trudnom djevojkom na večeri (FOTO)

Vlado Georgiev sa trudnom djevojkom na večeri (FOTO)
Vlado Georgiev sa trudnom djevojkom na večeri (FOTO)

Pjevač Vlado Georgiev rješio je da svoju izabranicu Milicu Samardžiju izvede u grad, a društvo tokom večere pravili su im prijatelji. Vlado i Milica stigli su oko 23 časa u restoran, a ćaskanje i provod trajalo je više od dva sata, nakon čega su golupčići otišli kući.

Naime, Vlado se nije odvajao od svoje trudne djevojke Milice, koja je pored njega cvjetala od sreće. Iako je Vlado poručio vino za sto, njegova izabranica je zbog toga što je u blaženom stanju pila samo sok, što joj,  nije umanjilo uživanje u izlasku.

Pjevač je bio vidno raspoložen i veselo je ćaskao sa prijateljima, ali se neretko osvrtao na Milicu, koju je mazio i brinuo o njenim potrebama.

Nakon višesatnog druženja, društvo je napustilo restoran i uputilo se ka parkingu, a Milica i Vlado su, poput tinejdžera, non-stop bili zagrljeni i nasmejani. Iako je Samardžija u petom mesecu trudnoće, njena linija je i dalje savršena, a stomak gotovo neprimjetan, dok je mini-haljina istakla Miličine vitke noge. Dva para šetala su se do parkinga, nakon čega je odgovorni budući otac ušao u taksi sa Milicom i otišao kući.

Podsjećamo, Georgiev je u višemjesečnoj vezi sa četrnaest godina mlađom manekenkom iz Nove Pazove, Milicom Samardžijom, sa kojom očekuje svoje prvo dijete. Vlado i Milica upoznali su se krajem 2013. godine na kastingu za njegov spot za pjesmu „Iskreno“ i ubrzo potom su otpočeli vezu. Iako sa Milicom čeka svoje prvo dijete, pevač je izjavio da neće stati na „ludi kamen“ i vjenčati se, kao i da mu je najbitnije da bude dobar otac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije