Scena

Zavirite na probe za koncerte Lepe Brene

Zavirite na probe za koncerte Lepe Brene
Foto: Instagram | Zavirite na probe za koncerte Lepe Brene

Muzička legenda Lepa Brena ovog vikenda prirediće Beogradu audio-vizuelni spektakl, na koncertima koje će održati u Štark Areni 21. i 22. oktobra.

Brena je sinoć na jednoj od proba u Areni otkrila da je i više nego spremna za jubilej koji će proslaviti sa svojom publikom.

"U Areni kažu da ovakvu produkciju i ovakvu binu nisu videli još od koncerta Beyonce! A detalji koje smo uspeli da saznamo su i da je tu pista od 22 metra i da ce koncert imati čak 2 bine", kaže izvor iz produckije.

Produkcija, kostimi, vizuali, rasveta i specijalni efekti se i dalje čuvaju u najvećoj tajnosti, ali oni koji su imali prilike da vide djelić priprema – kažu da ovako nešto Beograd još nije video.

I sama pjevačica u nedavnom intervjuu nije krila zadovoljstvo zbog koncerta koji će održati.

"Ovo je koncert koji sam pripremala punih godinu dana. Prosto, zapisujete ideje koje vam se rađaju i kada dođe trenutak, one se realizuju. Mogu samo da kažem jednu stvar, da ovaj koncert vizuelno i scenski neće ličiti na onaj koji je održan 2011. godine. Biće to potpuno druga priča", kaže Brena.

Dodala je da će otpjevati jako puno pjesama, a ono što će sigurno izvesti jeste cijeli novi album.

"Prosto jedva čekam da podelim te lepe trenutke sa mojom publikom, jer je jedino ona zaslužna što ja i dalje trajem. Iako je inače pesma 'Srećna žena'metafora, jer je ona u pesmi uvek sama, a glumi da je srećna, ja ipak mogu da kažem da jesam srećna jer imam svoju porodicu i svoju publiku, a to je najvažnije", rekla je Brena za Srbija danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prva - hladna-proba u Stark Areni

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije