Gadgets

Apple predstavio novi crveni iPhone 7

Apple predstavio novi crveni iPhone 7
Apple predstavio novi crveni iPhone 7

Sve što Apple uradi, makar to bilo izbacivanje nove boje telefona, ispraćeno je sa velikom pažnjom, komentarima, pohvalama i kritikama.

Popularna kompanija je danas predstavila model iPhone 7, prvi put u crvenoj boji.

Do sada su mogli da se kupe dodaci za telefon u ovoj nijansi, ali je ovo novitet i novi korak u njihovoj velikoj RED kampanji koja je posvećena borbi protiv AIDS-a.

Telefon ima završni sjaj u ovoj upečatljivoj boji, a same karakteristike su ostale identične onima koje imaju svi telefoni sa oznakom iPhone 7. U prodaji je od 24. marta kao iPhone 7 i iPhone 7 Plus sa memorijom od 128GB ili sa 256GB, a početna cijena je 749 dolara.

Novi iPad je dobio neznatna poboljšanja u odnosu na prethodnika, ali i nižu cijenu.

Inače, prije objavljivanja noviteta, cijeli sajt Apple Store je pao, navodno zbog održavanja, ali se zapravo vjeruje da su se pripremali za prihvatanje novih porudžbina, naročito što je danas predstavljen i novi, apdejtovani iPad.

Naime, Apple je danas svoj 9,7 inčni iPad ar2 zamijenio novim uređajem jednostavno nazvanim iPad.

Karakteristike su u osnovi ostale iste, s tim što je A8X čip zamijenjen novim 64-bitnim A9. Cijena je manja od prethodnika i za model sa 32GB samo sa Wi-Fi je 329 eura, dok onaj sa opcijom sa karticom košta 459 dolara.

(N1)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije