Gadgets

Da li će ovako izgledati iPhone SE 2

Da li će ovako izgledati iPhone SE 2
Foto: Ilustracija | Da li će ovako izgledati iPhone SE 2

Dosljedan svom imenu, dizajner Concept Creator napravio je novi koncept spajanjem iPhone-a SE i iPhone-a X. Na žalost, sumnjamo da ćemo ikada vidjeti tako nešto, iako potražnja postoji.

Rijetko se dešava da se toliko ljudi slaže oko nečega, i čini se da bi korisnici vrlo rado kupili novi iPhone SE ako bi imao neke od funkcija iPhone-a X. To uopšte ne iznenađuje, jer znamo da se radi o odličnom proizvodu pristupačne cijene, sa modernim hardverom smještenim u vjerovatno najljepše iPhone kućište. 

Možda je najodrživije rješenje staviti OLED ekran preko cijele površine sa iPhone-a X u kućište 5s-a? Tako bismo zadržali manju veličinu mobilnog telefona, ali bi istovremeno značajno povećali površinu ekrana. To nam se čini kao mnogo logičniji pravac razvoja u odnosu na glasine o iPhone-u X Plus, koji bi ustvari bio tablet, velike snage, veličine 6 inča.

Iako nam se ovaj koncept jako dopada, vjerovatno se neće ostvariti. iPhone SE je trenutno namijenjen za dvije ciljne grupe: onima koji žele jednostavan i čist dizajn u manjoj veličini, i onima koji žele da kupe relativno povoljan iPhone. Kada bi mu se dodao OLED ekran, barem jedna grupa, ako ne i obje, izgubile bi interes, jer bi se na taj način povećala površina ekrana i uređaj više ne bi bio tako povoljan. 

Sada je sve na Apple-u. Mi možemo da pogledamo video Concept Creatora i da razmislimo šta bi mogli sa tim proizvodom, piše "iMagazine".

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije