Gadgets

Galaxy Note 5 i S6 Edge Plus spremni za bitku s Appleom

Galaxy Note 5 i S6 Edge Plus spremni za bitku s Appleom
Galaxy Note 5 i S6 Edge Plus spremni za bitku s Appleom

Nakon što je proljetos predstavio Galaxy S6, "Samsung" će u Njujorku otkriti svoje nove ovogodišnje zvijezde, od kojih imaju jednako velika očekivanja.

"Samsung" će danas, 13. avgusta, 17 časova predstaviti novi koncept smartphonea Samsung Galaxy.  Na premijeri će se predstaviti evolucija Samsung Galaxyja koja traje još od 2009. godine sa novim flagship modelima u popularnoj Samsung Galaxy seriji.

Internet portali već odavno nagađaju šta kompanija "Samsung" priprema za svoj novi smartphone i zato vas pozivamo da uživo pratite promociju novog Galaxy S6 Edge Plus modela sa "BH Telecomom" putem video linka https://www.bhtelecom.ba/galaxy-stream.html

Galaxy Note 5 i zakrivljeni Galaxy S6 Edge Plus telefoni su koje bi najvjerovatnije trebalo vidjeti, iako, naravno, korejski div to nije potvrdio.

Ali proteklih dana su procurili mnogi detalji o telefonima pa i njihove fotografije koje su se privremeno našle na službenim stranicama.

Podstaknuti uspjehom zakrivljenog S6, u "Samsungu" su očito uvidjeli da bi i veći zakrivljeni telefon mogao izazvati jednako velik interes kupaca, a može se očekivati da će oba telefona prilično brzo u prodaju.

Iako je bilo govora da bi Note 5 mogao imati 4K ekran, sve ukazuje na to da će telefon imati 5,7-inčni Super AMOLED ekran rezolucije 2560x1440 piksela, isto kao i prethodnik.

Što se procesora tiče i Note 5 bi trebalo da ima "Samsungov" 64-bitni Exynos 7422 procesor s 4 GB RAM-a. Osnovna memorija biće na 32 GB, a navodi detalji sugerišu i da neće biti microSD utora, što će razočarati mnoge i natjerati ih da se odluče na skuplju verziju s većim kapacitetom (64 ili 128 GB).

Baterija bi takođe trebalo biti nešto manja, 3.000 u odnosu na 3.220 mAh, ali treba tek da se vidi kako će to uticati na performanse. Kao i Galaxy serija, baterija bi trebalo da se puni i bežično. Očekuju se i nadogradnje kamera koje bi trebalo da snimaju fotografije od 16 i pet megapiksela.

Možete se pridružiti u raspravi i na društvenim mrežama uz hashtag  #theNextGalaxy.

Galaxy S6 Edge Plus će uskoro biti dostupan u ponudi "BH Telecoma", a rezervisati se može već sada putem e-maila [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije