Gadgets

Honor na Balkan Tube Festivalu

Honor na Balkan Tube Festivalu
Honor na Balkan Tube Festivalu

U okviru Balkan Tube Festivala koji će biti održan u Sava Centru u Beogradu 1. i 2. oktobra, brend Honor prirediće svim posjetiocima poseban doživljaj, ali i ekskluzivno predstaviti dugo očekivani Honor 8.

U toku Balkan Tube festivala na Gigatron štandu svi jutjuberi imaće priliku da među prvima isprobaju telefon nove generacije mladih, Honor 8, koji uskoro stiže na naše tržište. Sve zainteresovane očekuju i specijalni popusti pri kupovini Honor modela, ali i zanimljivi pokloni.

Gigatron na Balkan Tube Festivalu - najzabavniji stand

Gigatron je takođe pripremio specijalnu ponudu. Sve prisutne očekuju sjajne cene, pokloni, popusti. Gaming oprema, slušalice i ostali dodaci koji su potrebni svakom ozbiljnom You Tuberu, i sve po sniženim cijenama.

Balkan TUBE festival

Ovaj festival je mjesto koje okuplja sve fanove YOUTUBE kulture i najpoznatije YOUTUBERE iz regiona i svijeta. Festival predstavlja direktan susret Tube zvijezda i njihovih fanova, kao i svojevrsnu reviju i festival najboljih klipova u protekloj sezoni. Nosioci programa festivala su Youtube zvezde: Yasserstain, Kovalska, PCAXE i Srpski Tutorijali, kojima će se pridružiti popularni Jutjuberi sa Balkana.

Honor 8

Honor je specijalno dizajnirao Honor 8, vodeću marku pametnog telefona na tržištu elektronskih uređaja namijenjenu digitalnim pionirima kako bi zadovoljila ambicije brzog tempa života današnje generacije. On je kombinacija prodornog dizajna i vrhunske brzine, sa visoko kvalitetnom kamerom i funkcijama koje podržava pametni telefon, i tako čini savršeni spoj. Honor 8 podstiče ljude na hrabrost – autentičnost, kreativnost, da dijele, angažuju se i krenu u akciju. To je snaga digitalnih pionira i na najbolji način predstavlja šta pristup internetu i inovativna tehnologija mogu donijeti.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije