Gadgets

Microsoft potvrdio da neće objaviti Surface Phone

Microsoft potvrdio da neće objaviti Surface Phone
Foto: N.N. | Microsoft potvrdio da neće objaviti Surface Phone

Microsoftov željno iščekivani Surface Phone nikada neće biti objavljen. Ovo je konačno potvrdio Panos Panay - šef uređaja u Mirosoftu. On je objasnio da će se umjesto ovoga kompanija iz Redmonda fokusirati na kompletno novu proizvodnu formu.

Ovo znači da je Microsoft nezainteresovan za tradicionalni format smartfona, te da umjesto ovoga investira u novi koncept. Kompanija će pokušati da nastavi sa trendom koji je započela originalna Surface linija, a predstaviće i nove proizvodne kategorije.

U nedavnom intervjuu, Panay je upitan o tome da li Microsoftova vizija budućih uređaja ukljčuje i Surface Phone, na šta je odgovorio: "Ne bih rekao da ona uključuje Surface Phone. Morate da razmišljate o tome gdje se nalazi ta neostvarena potreba kada razmišljate o roadmapu proizvoda, kada razmatrate novu liniju. Naravno, mi uvijek donosimo inovacije i razmišljamo o novim formama proizvoda".

Naredni veliki projekat za Microsoft je projekat kodnog imena Andromeda, a ovaj proizvod bi trebalo da ima dizajn sa dva ekrana i podršku za više formata. Najnovije informacije sugerišu da je Microsoft odložio Andromedu za jesen 2019. godine, kako bi poboljšao hardver i softver uređaja.

(Softpedia)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije