Gadgets

Motorola i Polaroid za ispis fotografija u pokretu

Motorola i Polaroid za ispis fotografija u pokretu
Foto: PrintscreenYoutube | Motorola i Polaroid za ispis fotografija u pokretu

Motorola, nažalost, nije ono što je nekada bila u svijetu pametnih telefona.

Iako, niko ne može reći kako Motorola ima loše uređaje, Motorola Moto Z je uređaj vrijedan svake pažnje, bez obzira što možda ne spada u sam vrh ponude.

Baš poput Motorole i brand Polaroid izaziva nostalgična prisjećanja na neka davna vremena u kojima je spomen Polaroida značio esenciju fotografije. Danas je sve drugačije, danas Polariod “nema mjesta” među modernim i moćnim kamerama, ali se i dalje ne da…

Baš zbog svega navedenog, spajanje Motorola Moto Z pametnog telefona i Polariod Insta-Share Printer dodatka veoma je zanimljiva kombinacija, pogotovo za sve one koji žive za fotografiju. Polaroid Insta-Share koristi modularnost Motorola Moto Z smartphonea i pretvara ga, kao što to uostalom i samo ime govori u - pisač s kojea odmah možete ispisati fotografije koje imate na svom uređaju. Uz mogućnost ispisa, ovo Polaroidovo rješenje ima još jednu prednost, jer sa sobom donosi mogućnost “okidanja” fotografija, što je vrlo zgodno i korisno.

Cijena nije baš zanemariva, jer ovaj dodatak stoji 199 američkih dolara (oko 1300 kuna), ali ako imate Motorolu Moro Z i želite imati mogućnost ispisa fotografija u hodu.

(dnevnik.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije