Gadgets

Na proljeće stiže Moto G7

Na proljeće stiže Moto G7
Foto: Motorola | Na proljeće stiže Moto G7

Moto G7 dolazi s poboljšanim komponentama i dizajnom te nekoliko funkcija koje postaju sve rjeđe, čak i u toj cjenovnoj kategoriji.

Ponudiće ekran dijagonale 6,2 inča (15,7 centimetara) i razpolucije 1.080 p, koji će imati najmanji obrub dosad u seriji G i zubić u obliku kapi vode u kojem je prednja kamera, koja će osim za selfije poslužiti i za otključavanje prepoznavanjem lica.

Pozadi je staklena ploha u kojoj je čitač otiska prsta te dvostruka kamera sa senzorima od 12 i pet megapiksela s autofokusom s faznom detekcijom.

G7 će imati premaz koji odbija vodu, kao i 3,5-milimetarski audio ulaz za slušalice te mogućnost proširenja 64 gigabajta ugrađene memorije karticom microSD.

Pogoniće ga Snapdragon 632, koji bi trebao biti 50 odsto brži u odnosu na Snapdragon 450 korišten u modelu Moto G6, podržan sa četiri GB RAM-a (jedan više nego u prethodnika).

Baterija će biti kapaciteta 3.000 mAh.

Operativni sistem je Android 9 Pie. Iz Motorole najavljuju novi softver za kameru koji bi trebao iznjedriti oštrije fotografije i počistiti digitalni zumirane fotografije, kao i ponuditi novi način rada za fotografije na kojima je samo jedan pokretni dio, piše Business Insider.

(tportal.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije