Gadgets

Novi MacBook Pro sa Touch Barom ima ozbiljan problem sa baterijom

Novi MacBook Pro sa Touch Barom ima ozbiljan problem sa baterijom
Novi MacBook Pro sa Touch Barom ima ozbiljan problem sa baterijom

Apple je ove godine objavio novi MacBook Pro laptop sa Touch Bar trakom, ali izgleda da uređaj ima veliki problem, a to je trajanje baterije.

Problem sa baterijom je nov za Apple, a nedavno su i korisnici iPhone 6s telefona počeli da se žale da baterija slabi nakon godinu dana značajno. Na Apple-ovoj sopstvenoj zajednici za podršku kao i na sajtovima kao što je Reddit, korisnici se žale da baterija ne traje ni blizu obećanih deset sati. Korisnici poručuju da ukoliko kupite novi MacBook Pro laptop, bićete srećni ako vam baterija bude trajala duže od tri sata.

"Upravo sam dobio moj novi MacBook Pro sa Touch Bar trakom. Trajanje baterije je strašno! Imam Safari otvoren sa šest kartica i sa 95 posto baterije, poručuje mi se da će baterija trajati manje od tri sata. Mislio sam da je trajanje baterije deset sati" napisao je jedan od korisnika, i poručio da mu je i prethodnih dana baterija trajala svega tri sata iako je samo pregledao internet. Apple-ovi fanbojevi krive diskretne Radeon grafike iako ne postoji potvrda za tako nešto.

(Zdnet)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije