Gadgets

Ovo je najljepši Ajfon 8?

Ovo je najljepši Ajfon 8?
Ovo je najljepši Ajfon 8?

Grafički dizajner Stil Drejk"je na svom Behance profilu podijelio svoju viziju Ajfon 8, uređaja koji bi mogao da se pojavi do 2019. godine.

Ajfon 6 i Ajfon 6 plus predstavljaju možda najbrže prodavan smartfon duo svih vremena, ali mnogi smatraju da su određeni aspekti dizajna ovih telefona "užasni".

Zato ljudi počinju da gledaju ka budućnosti u potrazi za novim dizajnom ajfona, jer nisu svi zadovoljni izgledom sadašnjih.

Zaboravite Ajfon 6s koji izlazi sledeće godine. Zaboravite i na Ajfon 7 koji se očekuje 2016. i Ajfon 7s, koji će vjerovatno debitovati u 2018. godine.

Viziju Ajfona 8, koju je grafički dizajner okačio na svoj Behance profil, mnogi su prozvali najljepšim telefonom koji je svijet ikada video.

Slike pokazuju smartfon u mat crnoj, bijeloj i raznim drugim bojama, napravljen od jednog komada stakla koje pokriva i prednju i zadnju stranu ajfona, i obavija vrh i dno uređaja.

Dugmići sa strane su od napravljeni aluminijuma, piše RTS.

Ovakav dizajn je apsolutno van stvarnosti za 2014. godinu, ali je već poznato da mnogo toga može da se promijeni u narednih pet godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije