Gadgets

iPhone 7 će imati i do 256 GB interne memorije

iPhone 7 će imati i do 256 GB interne memorije
iPhone 7 će imati i do 256 GB interne memorije

Kako se približavamo 7. septembru i datumu predstavljanja novih iPhone 7 telefona, tako dobijamo sve više informacija koje potvrđuju neke ranije glasine.

Ovog puta nam industrijski izvori potvrđuju da NAND flash vendori (među kojima su i Samsung i SK Hynix) podižu cijene, a sve zbog povećane potražnje koju imaju novi smartfoni kao što je predstojeći iPhone 7 koji će imati i do 256 GB interne memorije.

Ovaj izvještaj dolazi kao potvrda nekih ranijih glasina koje su govorile da će iPhone 7 telefon imati opcije do 256 GB interne memorije. Ipak, za sada nema informacija da li će toliko memorije imati i manji iPhone 7 model ili samo veći iPhone 7 Plus. Kada smo već kod iPhone 7 telefona, nova glasina govori da neće biti Pro uređaja, kao što smo već mogli da čujemo, već da će novi opseg telefona uključivati "samo" dva modela - iPhone 7 i iPhone 7 Plus.

Za sada nema konsenzusa kako će Apple zvati veći 5,5-inčni telefon, Plus ili Pro. Novi iPhone 7 telefoni će imati kapacitivni Home taster kao i A10 čipset.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije