Gadgets

Predstavljen Samsung Galaxy Alpha

Predstavljen Samsung Galaxy Alpha
Predstavljen Samsung Galaxy Alpha

BEOGRAD - Samsung Electronics predstavio je Galaxy Alpha smart telefon koji donosi novi pristup u dizajnu, saopšteno je danas iz te kompanije.

Najnoviji Galaxy smart telefon posjeduje sofisticiran dizajn u okviru pažljivo osmišljenog kompaktnog tijela sa metalnim okvirom.

Pored tankog i laganog dizajna, Alpha ima moćan hardver i funkcije kakve korisnici očekuju od Galaxy mobilnog uređaja.

Uređaj posjeduje HD Super AMOLED displej od 4,7 inča, kao i HDR kameru za snimanje i fotografisanje.

Takođe, Galaxy Alpha dolazi sa inovativnim i popularnim funkcijama kao što su Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode i povezivanje sa najnovijim nosivim uređajima Samsung Gear Fit, Gear Live i Gear 2.

Sa fokusom na elegantnu estetiku i kompaktnu konstrukciju, Samsung je primjenio novi pristup u dizajnu ovog uređaja.

Sa manje od sedam mm debljine, Galaxy Alpha jedan je od najtanjih Galaxy uređaja svih vremena, a njegova konstrukcija i mala težina pružaju korisnicima udoban osjećaj u ruci i odličnu kontrolu uređaja.

Generalni direktor i predsjednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics Dž. K. Šin  je kazao da je Galaxy Alpha kreiran i dizajniran na osnovu specifičnih želja korisnika.

"Sa potpuno novim izgledom, fokus uređaja Galaxy Alpha je na dizajnu i funkcionalnosti. Metalni okvir i tanko tijelo uređaja sa naprednim hardverskim funkcijama je spoj koji korisnici očekuju od vrhunskog Galaxy mobilnog uređaja", dodao je Šin.

Galaxy Alpha se očekuje u prodaji od kraja septembra, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije