Gadgets

Razočaranje za dame: Novi iPhone vjerovatno neće biti u roze boji

Razočaranje za dame: Novi iPhone vjerovatno neće biti u roze boji
Foto: Ilustracija | Razočaranje za dame: Novi iPhone vjerovatno neće biti u roze boji

Apple još nije potvrdio da li novi iPhone 8 izlazi na tržište u septembru ove godine, ali internetom proteklih mjeseci kruže brojne glasine o specifikacijama novog telefona.

Prema posljednjim (još nepotvrđenim) informacijama, iPhone 8 neće biti dostupan u zlatno-roze boji, ali će prema nekim glasinama, pored crne, zlatne i srebrne, moći da se kupi i u bakarno-roze boji. Podsjećamo, Apple je prvi put u boji ružičastog zlata proizveo iPhone 6s i 6s Plus s ekranima koji prepoznaju jačinu dodira.

Pored boje, dosad je poznato da će iPhone 8 imati ekran duž cijelog kućišta. Veličina bi trebalo da bude između veličine modela iPhone 7 i iPhone 7 Plus. Kamera s blicem više neće biti postavljena vodoravno na poleđini telefona, već vertikalno.

Informacije o otključavanju iPhone-a 8 uz skener za prepoznavanje lica i pozicija senzora za otisak prsta još nisu poznate korisnicima. Novi iPhone će biti jedini Apple-ov mobilni telefon koji će podržavati bežično punjenje, a očekuje se i da će biti mnogo skuplji od prethodnika.

Podsjećamo, lansiranjem iPhone-a 8, vodeća američka tehnološka kompanija proslaviće deset godina od lansiranja prvog iPhonea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije