Gadgets

Renderi otkrivaju boje u kojima će stići Huawei Nova 4e

Renderi otkrivaju boje u kojima će stići Huawei Nova 4e
Foto: N.N. | Renderi otkrivaju boje u kojima će stići Huawei Nova 4e

Huawei će 14. marta u Kini predstaviti Nova 4e telefon iz srednjeg segmenta, a pred prezentaciju pojavili su se zvanični renderi uređaja. Telefon je prikazan u tri boje: Pearl White, Magic Night i Garnet Blue.

Kada je dizajn u pitanju, Huawei Nova 4e će imati dizajn u obliku kapljice u vrhu ekrana, kao i vertikalno postavljen sistem sa tri kamere na poleđini. S obzirom na to da neće imati senzor otiska prsta u ekranu, modul za biometrijsku verifikaciju je smješten na poleđini.

Kada su hardverske karakteristike u pitanju, očekuje se da će Huawei Nova 4e imati 6.15-inčni IPS LCD displej sa 2312 x 1080p rezolucijom. Pokretaće ga HiSilicon Kirin 710 12nm mobilni procesor @2.2GHz. Kada je memorija u pitanju, telefon će biti dostupan u dve varijante: osnovni model će imati 4GB RAM-a i 128GB skladište, dok će skuplji model imati 6GB + 128GB kombinaciju.

Na poleđini telefona će se naći 24MP + 8MP + 2MP kamere, a s prednje strane će biti jedna 32MP selfi kamera. Uređaj će napajati 3240mAh baterija, sa podrškom za 18W brzo punjenje.

Očekuje se da će Huawei Nova 4e na globalnom tržištu biti predstavljen kao P30 Lite, a zajedno sa P30 i P30 Pro modelima bi trebalo da bude najavljen 26. marta u Parizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije