Gadgets

Samsung ipak nastavlja sa proizvodnjom Galaxy-ija

Samsung ipak nastavlja sa proizvodnjom Galaxy-ija
Samsung ipak nastavlja sa proizvodnjom Galaxy-ija

Južnokorejska kompanija Samsung potvrdila je da su informacije o gašenju Note serije uređaja, nakon ovogodišnjeg problema sa baterijama koji je izazivao eksplozije širom svijeta, ipak preuranjene i netačne.

U službenoj objavi navodi se kako će vlasnici Galaxy Note 7 uređaja u Južnoj Koreji osim mogućnosti kupovine aktuelnih Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge po upola nižoj cijeni, imati i mogućnost zamjene tih uređaja novim Galaxy S8 i Galaxy Note 8 uređajima kada se pojave na tržištu tokom iduće godine.

Za takve korisnike, Galaxy S8 i Galaxy Note 8 biće dostupni po posebnoj cijeni. Naime, plaćaće se samo razlika u cijeni između one plaćene za ovogodišnje Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge uređaje i pune tržišne cijene budućih Galaxy S8 i Galaxy Note 8.

Dakle, Samsung je potvrdio kako iduće godine na tržištu možemo očekivati i Galaxy S8 i Galaxy Note 8, ali za sada nije naveo hoće li posebne pogodnosti koje važe za vlasnike Galaxy Note 7 uređaja u matičnoj Južnoj Koreji biti proširene i na vlasnike istih uređaja u ostalim zemljama svijeta.

(bug.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije