Gadgets

Slušalice koje pune telefon

Slušalice koje pune telefon
Slušalice koje pune telefon

Huawei je predstavio nove slušalice na IFA sajmu u Berlinu.

Klasične slušalice pojačane su sa dvije nove funkcije, javio je Mondo.

Naime, predstavljajući Huawei Ascend Mate 7, jedan od trenutno najvećih i najboljih telefona na Androidu, Huawei je predstavio i ANC slušalice koje u sebi sadrže tanušnu bateriju, koja se koristi za punjenje telefona. Baterija se nalazi u konzolu sa štipaljkom, na kojoj se nalaze taster za rad sa pozivima i reprodukcijom muzike, kao i taster za aktivaciju smanjenja šuma i buke - ANC.

Slušalice se pune preko USB kabla, koji se isporučuje sa njima, a imaju klasični 3.5 milimetara džek. Rade sa Huawei uređajima, odnosno sa onima koji podržavaju opciju ukidanja buke, a da bi se to postiglo dovoljno je taster na konzoli pomaknuti sa "Off" na "On". Na taj način izbjegnuta je opcija konstantnog "peglanja" zvuka u slušalicama,

Zahvaljujući ugrađenoj bateriji slušalice su u stanju da produže trajanje baterije za oko dva sata, prema riječma Huaweija na Mate 7 prezentaciji, a za punjenje im je potrebno oko pola sata. Na ovaj način Huawei je omogućio dužu autonomiju i bolji kvalitet zvuka. Što se dizajna tiče, proizvođač nije omanuo. Slušalice su moderne, prijatne za nošenje (dolaze sa tri navlake), a tu je i upleteni konac oko gajtana, koji slušalicama daje čvrstinu i smanjuje mogućnost da se zamrse.

Na kraju, napomenimo i ono glavno - kvalitet zvuka je odličan!

One dobro izoluju pozadinsku buku, čineći zvuk koji se reprodukuje bogatijim, punijim i snažnijim. Klasična opcija slušanja muzike omogućena je na svim telefonima, uključujući Android i Windows Phone OS, dok će ukidanje buke raditi samo na modelima određenim modelima, a punjenje baterije za sada samo na Huawei Ascend Mate 7.

Cijena slušalica nije objavljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije