Gadgets

Smartfon lumija od 85 evra i zvučnik na punjenje

Smartfon lumija od 85 evra i zvučnik na punjenje
Smartfon lumija od 85 evra i zvučnik na punjenje

VAŠINGTON - Američki softverski gigant "Majkrosoft" objavio je da je proizveo telefon "lumija 530", dosad najpristupačniji telefon iz palete "lumija", ponudivši beskompromisno "smartfon" iskustvo u odnosu na posljednje inovacije "Majkrosofta" i njegove palete "lumije".

On bi trebalo da bude dostupan po maloprodajnoj cijeni od 85 evra, bez taksi i subvencija, od avgusta 2014, objavljeno je danas na veb sajtu boursier.com.

Dostupan istovremeno u verziji 3G (treće generacije) sa jednom SIM karticom i u verziji 3G sa dvije SIM kartice, "lumija 530" će proširiti domet "vindouz fona" kao prvog "lumija" telefona čija je cijena manja od 100 evra.

U "Majkrosoftu" su objasnili da će uređaj omogućiti da više osoba iskoristi inovacije i usluge te kompanije koji se nalaze u "smartfonima" sa vrha palete "lumija".

"Majkrosoft" je najavio i zvučnik na punjenje BPC (Bang par Coloud), savršen za slušanje muzike sa prijateljima. On je prenosiv i omogućava korisnicima da povežu više zvučnika i formiraju snažan audio sistem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije