Gadgets

Telefon kojem baterija traje 36 dana

Telefon kojem baterija traje 36 dana
Telefon kojem baterija traje 36 dana

Nokia 225 je jedan od telefona rekordera kada se radi o trajanju baterije u stanju mirovanja.

Nokia je najavila povoljni model, po cijeni od svega 40 evra, koji ima bateriju kapaciteta 1.200 mAh, sposobnu da telefon u "stand by" modu održi budnim do čak 36 dana, javio je Mondo.

Ukoliko se kupac odluči za Dual SIM model iste oznake baterija će izgurati do 27 dana! Nokia 225 je jedan od najtanjih običnih telefona ovog proizvođača ikada, debljine samo 10 milimetara, uz težinu od 100 grama.

Novajlija ima displej QVGA rezolucije, dijagonale 2.8 inča (preko sedam centimetara), klasičnu tastaturu i mladalačke boje kućišta.

Ugrađena je kamera rezolucije dva megapiksela, uz QVGA 15 fps video snimanje, tako da se foto i video sadržaji lako dijele preko Twitter ili Facebook aplikacije. Tu je i Bing Search, ali je mreža samo EDGE, odnosno GSM tipa.

Nokia 225 podržava microSD kartice do 32 GB memorije, ima FM RDS radio, Bluetooth 3.0 i microUSB priključak za konekciju i punjenje.

U memoriji su i Block Breaker 3, Asphalt 6, Assassins Creed 3, The Avengers i Real Football 2012 igre, a sve radi na Series 30+ sistemu. Nokia 225 u prodaju stiže do ljeta

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije