Gadgets

Tvrdi da prodaje ukleti laptop, već ima ponudu od 3.600 dolara

Tvrdi da prodaje ukleti laptop, već ima ponudu od 3.600 dolara
Tvrdi da prodaje ukleti laptop, već ima ponudu od 3.600 dolara

Amerikanac iz Teksasa zaradiće lijepu sumu novca na eBayju zahvaljujući tvrdnji da je njegov Apple MacBook iz 2007. godine uklet.

Snalažljivi prodavac je u nedjelju postavio početnu cijenu od samo 75 dolara, pa u srijedu dočekao ponudu od 3600 dolara, za koju slobodno možemo reći da neće biti i posljednja budući da je do isteka roka prodaje ostalo još četiri dana, pišu 24 sata.

Vlasnik računara nadimka Wfatzinger je od nedjelje dočekao čak 138 promjena cijena na više, i to sve zato što je uz proizvod napisao par rečenica u kojima je naveo da se njegov MacBook počeo čudno ponašati nakon što ga je jednom prilikom zaboravio na groblju.

“Ponio sam ga sa sobom dok sam pravio skice nadgrobnih spomenika da sluša, muziku, pa ga sutradan našao još uvijek otklopljenog kako 'pušta' Betovena.

“Ubrzo nakon toga sam primijetio da su sve moje pjesme na iTunesima počele zvučati zastrašujuće, a računar je i sam promijenio fotografiju na ekranu u jeziv prikaz”, napisao je prodavač i dodao da je to tek bio početak:

“Više puta sam ga zatekao kako levitira, a potom otkrio i da želi kominicirati. Tada sam mu dao olovku, pa piše poruke. Na jednoj je od njih neki pokojnik poručio da je nepravedno optužen za ubojstvo i pogubljen 1902. godine na električnoj stolici, ali uprkos okolnostima moram naglasiti i to da je računar na mene imalo pozitivan uticaj i da mi je čak ponekad pomagao da očistim garažu”, napisao je između ostalog vlasnik koji bez obzira na vrlo bizarnu priču sad pritišće F5 na tastauri i gleda kako se pare gomilaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije