Gadgets

Učinite život bogatijim sa Samsung Galaxy S4, Mini i Zoom modelima

Učinite život bogatijim sa Samsung Galaxy S4, Mini i Zoom modelima
Učinite život bogatijim sa Samsung Galaxy S4, Mini i Zoom modelima

U aktuelnoj m:tel ponudi su i dva veoma zanimljiva Samsungova modela, Galaxy S4 Mini i Galaxy S4Zoom, koji će zahvaljujući svojim specifičnostima lako pronaći put do korisnika kojima su namijenjeni.

U m:tel ponudi Galaxy S4 Mini je preporučen sa cijenom od 99 KM, a model Galaxy S4 Zoom  može biti Vaš po cijeni od 49 KMu tarifi Moj Mix 60 koja donosi bonuse i do 500 minuta razgovora, 250 poruka i 500 MB flat interneta.

Ono što povezuje ova dva, na prvi pogled nespojiva modela, jeste vrlo slična hardverska platforma na kojoj se zasnivaju ovi uređaji.

Zahvaljujući zaista moćnim performansama telefona Samsung Galaxy S4 Minikorisnici mogu brzo i lako izvršavati sve zadatke koji uključuju veliku količinu podataka, što nije slučajno, jer ovaj telefon ima dvojezgreni Qualcomm Snapdragon 400 procesor frekvencije 1728 MHz (1.7 Ghz) i 1.5 GB radne memorije, te 8 GB interne memorije, od čega je korisnicima dostupno oko 5.1 GB, naravno s mogućnošću nadogradnje do 64GB.Iako je mini, ovaj uređaj  ima Super AMOLED ekran 4.3 inča qHD rezolucije 960 x 540 px, gustoće 256ppi, sa odličnim prikazom slika i teksta, nezavisno od uslova pozadinskog osvjetljenja.

Za povezivanje s internetom i ostalim uređajima korisnicima je na raspolaganju Wifi, NFC, Bluetooth 4.0 i 4G LTE.Tako ste zahvaljujući instaliranim društvenim aplikacijama koje obuhvataju Group Play, ChatON ili S Health, uvijek u kontaktu sa drugima.

Među najboljim u klasi je  kamera od 8 MP opremljena s auto-fokusom, LED flash osvjetljenjem i HDR-om.Na prednjoj strani telefona je kamera1.9 MP koja omogućava kvalitetne video pozive. Kapacitet Li-lon baterije je 1 900 mAh. Kao i Samsung Galaxy S4 i model S4 Mini dolazi s Android 4.2.2 Jelly Bean OS-om i Touchwiz interfejsom. Naravno tu su i sve Samsungove popularne aplikacije – S Translator, S Memo i Group Play.

Samsung GALAXY S4 Zoomna najbolji način objedinjuje performanse smart telefona GALAXY S4 i fotoaparata. Sa operativnim sistemom Android Jelly Bean 4.2, uređaj GALAXY S4 Zoom može da se pohvali brojnim funkcijama koje ima GALAXY S4, uključujući naravno i Touchwiz.Ovaj kompaktni uređaj dolazi sa optičkim zumom 10x iCMOS senzorom od 16 megapiksela koji omogućava da se naprave lijepe fotografije bez obzira na udaljenost, u svim uslovima osvjetljenja i bez opreme za fotografisanje. Uz to, ugrađeni optički stabilizator slike (OIS) prilikom zumiranjastabilizuje sliku, smanjujući zamućenost i tako pravi visoko kvalitetnu fotografiju ili video snimak.

Uz pomoć novog i revolucionarnog Zoom Ring-a, na jednostavan način pristupa se glavnim funkcijama uređaja GALAXY S4 Zoom. Ukoliko korisnik u toku razgovora primjeti nešto što bi podijelio s drugima, brzo okretanje Zoom Ring-a će aktivirati funkciju In-Call Photo Share (podijelite fotografiju u toku razgovora), koja dopušta pravljenje fotografije i slanje sagovorniku direktno putem MMS-a.

Posjetite m:tel prodajna mjesta širom BiH i upoznajte se s ponudom trenutno najpopularnijih, top modela Samsung pametnih telefona. Očekujemo Vas.

Uz Sansung Galaxy S4 poklon licenca za NDrive navigaciju

Samo u m:telu, uz odličan hardver očekuje vas i kvalitetan softver, licenca za NDrive navigaciju koju na poklon dobija prvih 500 kupaca Galaxy S4 telefona, korisnika Moj Mix ili Total Group tarifnih modela. Cjena telefona Samsung Galaxy S4 u tarifama Moj Mix 80 i Bez limita 80 iznosi 99 KM!

Paket NDrive navigacije jednostavno možete instalirati u nekoliko koraka: najprije sa Google Play-a instalirate "NDrive Voucher", pokrenete aplikaciju, pristupite meniju "My NDrive", idete na "Serijal Number", unesete kod sa vašeg vaučera i potom odaberete zemlje, odnosno mape koje ćete daunloudovati. Preporuka je da odaberete samo mape koje su vam potrebne prilikom putovanja, kako ne biste dodatno opteretili memoriju svog telefona, jer su, u slučaju potrebe, sve mape uvijek dostupne na Google Play-u.

Napominjemo, da prilikom korišćenja aplikacije NDrive nemate dodatno tarifiranje data saobraćaja i roaminga, jer su sve informacije memorisane na vašem telefonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije